Zonneterras

Kom je vitamine D aanvullen tijdens je vakantie in Messanges !

Je kunt hier heerlijk ontspannen en uitrusten op het zonneterras van je 5-sterrencamping. Het zonneterras is vlak naast het aquapark aangelegd en is de ideale plek om volop van de zon te genieten.

NIEUW IN 2022 !

Word je bewust van de rust in de bossen van de Landes op ons nieuwe, 200 m2 grote rooftop-zonneterras. Om nog beter van je rust te genieten, kies je een van onze solo-banken of misschien geef je de voorkeur aan onze zonnebedden om te delen. Zoek het hogerop en ontspan je volledig tussen het rustgevende groen van de dennen om je heen en het exotische blauw van de zwembaden onder je.
Op de aangelegde stranden in tropische sfeer komt de zon tijdens je vakantie helemaal tot zijn recht. Slenter tussen de rotsen, exotische planten en watervallen door om de ideale ligstoel te vinden voor je middagdutje. En om je op te frissen ligt het verwarmde water van de zwembaden aan je voeten.

Een campingvakantie onder de zon van de Landes.

Wat zou vakantie zijn zonder een van de belangrijkste vakantieactiviteiten: luieren ? Na een zwempartij in het aquapark ga je lekker naar het zonneterras, waar de ligstoelen al op je wachten. Deze ontspanningsruimte geeft je de mogelijkheid om nieuwe krachten op te doen na het zwemmen en vooral van de zon te genieten om lekker bruin te worden !

Let op: de informatie over de opening en de openingstijden van onze infrastructuren in het laagseizoen wordt in de RESASOL-app weergegeven !

+33(0)5 58 48 22 00 Contacteer
Beschikbaarheid & Reservering