Verwarmde buitenbaden

Ga je deze zomer op vakantie ? Geniet van de zon van de Landes aan het zwembad !

Het overdekte en verwarmde zwembad is ideaal in de lente, maar de buitenbaden zijn de grote favorieten van het aquapark in de zomer. Wat is er heerlijker dan te genieten van een verfrissende buitenruimte als het zomers warm is? Je weet zeker dat je heerlijke momenten zult doorbrengen aan het zwembad onder de zon in de Landes.

NIEUW EN 2022 !

Kom heerlijk bijtanken in ons nieuwe balneobad en laat je overspoelen door het fantastische gevoel van complete ontspanning. 700 m² verwarmd water om ongekend te ontspannen en weg te dromen op een van onze anatomische bankjes. Of profiteer van de weldaad van onze massagehoekjes, zwanenhalzen of massagestralen.
Scheep in voor een ontspannende cruise op een langzaam stromende rivier. Laat je meevoeren langs deze 80 meter lange route die rustig door een exotisch decor slingert. Jij mag kiezen of je helemaal alleen op je band wilt varen. Maar als je alles samen doet, probeer dan onze band voor 2 personen !

Ontspan aan het zwembad van onze camping in Messanges !

Camping Lou Pignada ligt op slechts 1,5 km van het strand en is dan ook de perfecte plek om van de golven van de Atlantische oceaan te profiteren, maar dat niet alleen ! De camping heeft ook een groot, geheel verwarmd aquapark met twee zwembaden, 2 peuterbaden, een spa en 3 glijbanen.
Race de gigantische glijbanen af voor een glijpartij in de zon, ontspan op een ligstoel, duik in de verschillende zwembaden … Op onze camping Lou Pignada in de Landes ben je zeker van een gezellige vakantie met het hele gezin ! Kinderen kunnen in alle veiligheid spetteren in de leuke peuterbaden.
In juli en augustus worden er bovendien allerlei begeleide activiteiten georganiseerd ! Aquagym, aquafun … waar wacht je nog op ?

Let op: de informatie over de opening en de openingstijden van onze infrastructuren in het laagseizoen wordt in de RESASOL-app weergegeven !

+33(0)5 58 48 22 00 Contacteer
Beschikbaarheid & Reservering