Verhuur stacaravan in Landes

De stacaravans zijn voorzien van een terras op volle grond

RENTALS "UNUSUAL"

Met het Glamping assortiment « Glamour Camping » bieden wij u dé nieuwe kampeertrend waar luxe, comfort en milieuvriendelijkheid samen gaan. Een bijzonder concept met originele, aparte accommodaties. Op vakantie wilt u zich voelen als een pionier in het wilde westen, als een ontdekkingsreiziger, of gewoon dicht bij de natuur zijn zonder concessies te doen aan comfort, onontbeerlijk voor de perfecte vakantie? Dan is ons Glamping assortiment helemaal iets voor u. U bent er helemaal even uit!

MOBIL-HOMES "TOP PRICES"

Ons Eco assortiment biedt stacaravans tegen concurrerende prijzen. Deze accommodaties zijn een tussenweg tussen kamperen in een caravan en de mobilhome met sanitair en water. Dit assortiment omvat een stacaravan speciaal voor koppels met één kamer, en toegang tot water en sanitair. Profiteer dus van onze recente accommodaties; dicht bij de natuur en zacht voor de portemonnee. Gezelligheid, maar met het nodige comfort voor een zorgeloze vakantie: dit assortiment zal u zeker bevallen!

MOBIL-HOMES "RESASOL"

De naam “tradition” past perfect bij dit assortiment! Kom en probeer deze accommodaties voor 4 tot 4/6 personen, uitgerust met 2 kamers. Dit voordelige assortiment bevat tevens een nieuwe stacaravan met originele look, de Tropical! Laat u verleiden door deze accommodaties met een ongekende prijs-kwaliteitverhouding!

"COTTAGES"

Het Cottage assortiment zal u overtuigen door zijn originele design. De overdekte- en gedeeltelijk overdekte terrassen zijn zonder twijfel één van de sterke punten van deze accommodaties. Stacaravans die één zijn met de natuur, in het hart van het dennenbos, waar u kunt genieten van de zon en ons klimaat zonder te lijden onder de hitte!

*}

"CHALETS"

U houdt van kamperen, maar heeft een voorkeur voor het comfort en de stijl van chalets? Dan is dit assortiment voor u! Daarbij hebben we voor 2014 alles gerenoveerd: Adembenemende inrichting, en buiten beschikt u over een plancha bakplaat, rieten parasol of overdekt terras, en een hoge tuintafel!! U zult nergens spijt van hebben!!