Gecertificeerde camping

Ecolabel

Dit jaar heeft de camping Lou Pignada het Ecolabel gekregen. Dit Europese label wordt toegekend aan alle instanties die het milieu respecteren. Dit label beloont de milieuvriendelijke inspanningen die de camping onderneemt.

Dit label garandeert u milieuvriendelijke vakantie.

Kwaliteitscamping

Sinds enkele jaren staat de camping Lou Pignada bekend om zijn kwaliteitsvakantie. Dit label beloont, elk jaar opnieuw, de dagelijkse inspanningen die ons team onderneemt.

Dit label zorgt ervoor dat u ongetijwfeld een kwaliteitsvolle vakantie beleeft !

Pet Friendly

De trofee « Pet Friendly » beloont de bedrijven die zich inzetten voor de geliefde viervoeters. De camping Lou Pignada in Messanges mag zeer fier zijn, want hij was de allereerste camping die de prijs gekregen heeft in de categorie ‘Toeristische Accommodatie’ in 2018.

Deze beloning garandeert u alle confort voor u en uw geliefd huisdier. Er zijn zelf douches voor hen !

XL LANDES

Kwaliteit Tourisme

Kwaliteit Tourisme™ is het enige staatsmerk die wordt gegeven aan bedrijven in de toeristische sector voor hun kwaliteitsvolle ontvangst en diensten. Dit label beloont de inspanningen die de camping Lou Pignada in Messanges heeft ondernomen om zijn team professioneel op te leiden en zo de klanten weet te bekoren.

Dit label garandeert u een eersteklas ontvangst.

Vélodyssée

« La vélodyssée », onze beroemde fietspaden die langs de hele Atlantische kust lopen, van Roscoff in Bretagne, tot Hendaye in het Baskenland… Deze fietspaden lopen door Les Landes, en dus ook door de Camping Lou Pignada ! La Vélodyssée bevindt zicht op 10m van de ingang van de camping, aangeduid door « Vélodyssée ».

Aarzel niet om er eens met de fiets op uit te gaan ! Zelfs al heeft u niet de intentie om naar het Baskenland of naar Bretagne te gaan, het fietspad loopt door verschillende prachtige steden en dorpjes, dichtbij de camping

Dit label ‘Vélodyssée’ garandeert u kilometers fietsplezier !

+33(0)5 58 48 22 00 Contacteer
Beschikbaarheid & Reservering
Aankomst :
Vertrek :
Verblijf :
Personen :