Verplichte gezondheidspas

Publié le : 21/07/2021
dans la catégorie NL Nieuws

Gezondheidspas verplicht vanaf 21 juli 2021.

Na de recente aankondigingen van de Franse overheid is de GEZONDHEIDSPAS (met antigeen of PCR-test van minder dan 48 uur, positieve tests (RT-PCR of antigenen) ouder dan 2 weken en jonger dan 6 maanden of vertoon van een geldig vaccinatiebewijs) vanaf woensdag 21-07-2021 verplicht op onze camping.

Zodat alle campinggasten volop gebruik kunnen maken van de faciliteiten en diensten op de camping (zwembaden, restaurant, activiteiten, theaterzaal...), moet de gezondheidspas voor elke medereiziger bij aankomst worden getoond. Zo kunt u, ongeacht de lengte van uw verblijf, gebruikmaken van de diensten zonder dat u de pas steeds opnieuw hoeft te laten zien.

Net als u passen wij ons wederom aan op een lastige situatie. Vanwege de korte termijn zullen wij tot 24 juli tolerant en begripvol zijn. Vanaf deze datum is de gezondheidspas echter verplicht. Zonder de pas kunt u niet op de camping.

Cet article vous a plu ? Partagez-le !

Retour au Blog

Covid-19 : Pass sanitaire obligatoire
05 58 48 22 00 Nous contacter
Disponibilités & Réservation