Ontdek de voorwaarden van ontvangst van de camping

Publié le : 23/02/2021
dans la catégorie NL Nieuws

Onze receptievoorwaarden!

U kunt gebruik maken van de open lucht van de camping om te springen, bewegen, zwemmen, ademen ... Kortom, leef opnieuw!

Vind onze 5 sterren diensten

Vind alle diensten die u wilt, in alle veiligheid.

Wij zijn al weken bezig om gezondheidsprotocollen op te stellen en u alle gewenste diensten te kunnen aanbieden, zodat u uw vakantie zonder zorgen kunt doorbrengen.


Al onze diensten zijn beschikbaar tijdens uw vakantie:

  • Ons waterpark heet u welkom. Wij hebben onze sanitaire maatregelen aangepast om uw veiligheid te garanderen. Om er meer over te weten.
  • Onze animators wachten op u om u een te gekke vakantie te bezorgen! Kinderclub, aquagym, feesten... Al onze activiteiten zijn aangepast om u in alle veiligheid te vermaken.
  • Winkels en restaurants bieden meeneemverkoop!
  • Wat de sanitaire voorzieningen betreft: wij hebben onze hygiëneprotocollen voor het schoonmaken en ontsmetten ervan aangescherpt.
  • Onze infrastructuren: speeltuinen, miniboerderij... Wij werken ook regelmatig aan het sanitair onderhoud van de lokalen.

Het strand is open, jij bent de enige die mist !

Kampeervakanties: de winnende keuze tegen Covid-19

Campingvakanties zijn ideaal in het huidige Covid-19 klimaat:

  • In tegenstelling tot een hotel, vindt u hier individuele en onafhankelijke accommodatie, allemaal op afstand van elkaar! Geen gang, geen lift, geen afgesloten ruimtes, maar leven in de open lucht!
  • Sociale distantie is gemakkelijk te respecteren.
  • In tegenstelling tot vakanties bij particulieren, wordt u op de camping in de watten gelegd door teams van professionals die aan regels gebonden zijn. Wij zijn er al jaren aan gewend om strenge regels toe te passen op het gebied van hygiëne en persoonlijke veiligheid.


Tot ziens in de Lou Pi'!

Cet article vous a plu ? Partagez-le !

Retour au Blog

Covid-19 : Nos mesures sanitaires
05 58 48 22 00 Nous contacter
Disponibilités & Réservation